Mladšia pleť? Skúste tvárovú gymnastiku!

recept na zdravú pizzu, zdravá pizza
Recept na zdravú pizzu #1 – Javorovo orechová pizza s kuracím mäsom
19. júna 2018
beh, ako s ním správne chudnúť
Beh. Ako ním správne chudnúť?
20. júna 2018
Zobraziť všetko

Mladšia pleť? Skúste tvárovú gymnastiku!

tvárová gymnastika, mladšia pleť, zdravie

Tvárová gymnastika je veľmi známy pojem v zahraničí. Mladšia pleť je snom každej zrelej ženy. V našich končinách sa tento výraz dostal do popredia len pred nedávnom a stal sa veľkým hitom. Žiadne ihly ani skalpel nepotrebujete k vyskúšaniu omladiť si pleť. Jediné čo potrebujete je trpezlivosť a svedomitý prístup.

Ako funguje tvárová gymnastika?

Tvárová gymnastika je vlastne posilňovanie svalov na tvári, ktoré robíme cielene a vedome. Posilňujeme svaly, ktoré v bežnom živote veľmi nevyužívame, preto koža časom ochabne a stráca elasticitu. Tak, ako pri každom cvičení, svalstvo rastie a spevňuje sa. Tak isto pri tvárovej gymnastike svaly začnú rásť a vďaka tomu aj hlboké vrásky na tvári získajú jemnejší vzhľad. Jemné vrásky na tvári sa úplne vytratia a mladšia pleť už nieje iba snom, ale realitou.

tvárová gymnastika, mladšia pleť

Čo dosiahneme tvárovou gymnastikou? Mladšiu pleť.

Tvárovou gymnastikou dosiahneme spevnenie kontúr tváre, prekrvenie a posilnenie kože. Cvičením rozprúdime lymfu, čo má za následok odplavovanie toxínov. To spôsobuje aj to, že pleť je čistejšia, rozžiarenejšia. Vyplavovanie toxínov taktiež prospieva problematickej pleti so sklonom k akné. Výrazne sa zlepší kvalita pokožky a mladšia pleť už nebude iba snom. Veľkou výhodou je vyhnutie sa plastickej operácie či zákroku ihlami.

Ako cvičenie funguje?

Základom je napínanie a uvoľňovanie svalov tváre. Sval sa pri stlačení odkrví a po uvoľnení sa do tváre nahrnie nová, čerstvá krv so živinami. Opakovaným cvičením sa podnieti regeneračný proces, čím sa svalu vráti jeho pružnosť, objem a v neposlednom rade sa sval spevní.

mladšia pleť, skúste tvárovú gymnastiku

Mladšia pleť? Prečo séra a krémy nefungujú?

Svaly na tvári sú špecifické, od ostatných svalov sa líšia hlavne tým, že sú priamo spojené s kožou. Tým, že sa napína a uvoľňuje sval na tvári, napína sa a uvoľňuje aj koža tváre. Ochabovaním svalstva tváre majú za následok ochabnuté viečka, vrásky, dvojitú bradu a ochabnutie kontúr tváre. A čo zázračné krémy? Krémy sú dôležité, ale hlavne na hydratáciu pokožky. Bohužiaľ, zatiaľ nebol vymyslený žiaden krém, ktorý posilňuje svalstvo tváre. Nastal čas na tvárovú gymnastiku.

 

Videá, ako taká tvárová gymnastika vyzerá si môžete pozrieť tu……

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *