Chudnutie s výživovým poradcom?

5 rad ako predist bolesti chrbta, bolesť chrbta
Ako sa zbaviť bolesti chrbta? Máme 5 rád.
22. júna 2018
čo vieme o dwayne the rock johnson
Čo vieme o Dwayne “The Rock” Johnson – ovi
6. júla 2018
Zobraziť všetko

Chudnutie s výživovým poradcom?

chudnutie s výživovým poradcom

Chudnutie s výživovým poradcom? Áno, či nie? Chudnutie sa nepovažuje za jednoduchý proces, pretože ide o komplexné dodržiavanie mnohých zásad. Ak dochádza k ich porušeniu, kila idú opäť nahor. V tomto prípade je vždy lepšie obrátiť sa na odborníkov, teda výživových poradcov.

Výživové poradenstvo je založené na individuálnom prístupe ku každému klientovi

Chudnutie je totižto individuálny proces, ktorý funguje u každého človeka trochu inak. Všeobecne môžeme povedať, že čo funguje u jedného človeka, nemusí fungovať aj u druhého.

Výživoví poradcovia vám zostavia jedálniček na mieru, poradia vám, na aké partie sa máte zamerať pri cvičení a všetko ohľadom životného štýlu. Poďme si pripomenúť

10 dôvodov, prečo ÁNO pre chudnutie s výživovým poradcom

1. dôvod

  • Individuálny prístup predstavuje veľkú výhodu, pretože ako sme spomínali vyššie, každý človek je iný a preto je dôležité venovať sa každému klientovi individuálne. Výživoví poradcovia vám zostavia plán na mieru. Okrem toho vám odborník presne povie, čo robíte zle a čo máte robiť inak.

2. dôvod

  • Nebudete na to sami. Chudnutie pod dohľadom je vždy jednoduchšie, pretože sa tak skôr vyvarujete sladkostiam a hranolčekom. Odborníci s vami budú pravidelne konzultovať váš jedálniček a vaše aktivity, merať tuk a samozrejme budú strážiť vašu váhu.

3. dôvod

  • Cena nemusí byť vysoká. Výživových poradcov je naozaj veľa. Výhodou je, že si môžete vyberať a cena môže byť nižšia, ako ste si mysleli. Skúste si prejsť internetové stránky výživových poradcov a prečítať si ich referencie.

4. dôvod

  • Chudnutie bez zdravotných problémov. Ďalším dôvodom, prečo chudnúť s odborníkmi, je skutočnosť, že nebudete hazardovať so svojim zdravím. Hlavne ženy na ceste za dokonalou postavou strácajú rozum a prestávajú jesť úplne. To je samozrejme veľmi zle a zahrávajú si tak s vážnymi zdravotnými problémami. Toto sa vám ale s výživovým poradcom nemôže stať. Naopak, zostaví vám jedálniček, ktorý vám bude nielen chutiť, ale zároveň pri ňom nepriberiete.

5. dôvod

  • Neutrácajte peniaze za zázračné pilulky a kokteily. Reklama má na nás veľký vplyv a mnoho z nás jej podľahne. Keď vám v televízii ukážu, že si stačí zakúpiť zázračné prášky, kokteily alebo stroje na cvičenie, ktoré urobia všetku “prácu“ za vás a vy budete chudnúť doma za televíziou s lupienkami, tak to je naozaj nezmysel. Nielen, že neschudnete, ale zároveň vyhadzujete peniaze do vetra. Investujte zmysluplne a radšej si zaplaťte služby výživových poradcov a máte omnoho väčšiu šancu, že výsledok bude stáť za to.

6. dôvod

  • Chudnutie bez jojo efektu. Jojo efekt je najväčšou hrozbou pre ľudí, ktorí sa snažia schudnúť. Veľmi často sa stáva, že aj keď schudnete, nedokážete si udržať svoju váhu dlhší čas. Stačí malá zmena jedálničku alebo životného štýlu a kila idú opäť veľmi rýchlo nahor.

7. dôvod

  • Budete sa cítiť dobre. Keď odovzdáte svoje chudnutie do rúk odborníkovi po čase zistite, čo znamená cítiť sa dobre.

8. dôvod

  • Jedzte, čo vám chutí. Výživoví poradcovia vám dokážu zostaviť jedálniček na mieru presne podľa toho, čo vám chutí. Nemusíte sa obávať, že budete musieť jesť jedlá, ktoré vám nechutia. Väčšinou stačí správny obsah jedálničku a správne načasovanie.

9. dôvod

  • Nebudete hladní. Výživoví poradcovia vám zaistia jedálniček, pri ktorom nebudete trpieť hladom. Základom úspechu je pravidelná strava v menších porciách. Takto sa nemôže stať, že budete mať pocit preplneného žalúdku.

10. dôvod

  • Ideálna motivácia. Ďalšou výhodou je motivácia, ktorú každý človek potrebuje. Keď chudnete sami, nemáte žiadnu spätnú väzbu, zatiaľ čo pri cvičení s odborníkom ju máte zaistenú. Z vašich úspechov sa budete tešiť vy, ale aj váš výživový poradca, pretože dobre odvedená práca je ich vizitkou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *