5 dôvodov prečo milovať beh aj počas leta

Ako som schudla
Ako som schudla (MIŠKA 27R.)
5. mája 2018
Desiata po každom cvičení?
5. júna 2018
Zobraziť všetko

5 dôvodov prečo milovať beh aj počas leta

Letný beh nás zničil.

Preč sú brutálne zimy aj nepredvídateľné dni jari. Letný beh je tam, kde je. Dlhé dni a horúce počasie znamenajú menej vrstiev a šťastnejšich bežcov. Takže si obujte bežecké topánky a prebehnite svoju obľúbenú cestu, alebo chodník. Je čas sa potit! (A to nebude trvať veľmi dlho!) Tu je 10 dôvodov prečo milovať beh aj počas letných horúcich dní.

1. Slnko je už na obzore keď sa prebudíte.
Ak behávate skoro ráno určite ste zvyknutí behávať v tme. Teraz keď zaznie skorý budík slnko je už na oblohe. S pocitom, že nemusíte behávať v tme je ľahšie vstať z postele.
2. Večer je svetlo aj pre neskorých večerných bežcov.
Nebojte sa, slnko je stále na obzore. Zabudnite na dni keď pri odchode z práce vchádzate do tmy. Teraz môžete prísť domov, prezliecť sa a behať počas svetla.
3. Je to sezónna behu v športovej podprsenke
Je príliš horúco na tričko? Odhoďte ho! Existuje len niekoľko vecí tak oslobodzujúcich a uvoľnujúcich ako keď idete športovať len v kraťasoch a športovej podprsenke.
4. Ten vodný melón nikdy nechutil tak dobre ako práve po behu
Dni kedy ste si po behu dopriali kopu palaciniek, alebo pohár horúcej čokolády sú preč. Miesto toho v lete nastupujú osviežujúci pomocníci. Vodný melón je skvelým osviežením, pretože je sladký a plný vody.
5. Sprcha nikdy nebola taká osviežujúca ako po letnom behu
Studená sprcha po rozpálenom behu. Bonusové body pre Vás ak si nechávate pohár ľadovej vody v dosahu rúk. (Skok do bazéna po behu funguje rovnako dobre.)

1 Comment

  1. […] Prečítajte si tiež: 5 dôvodov prečo milovať beh aj počas leta. […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *